04.09.2019 представниками:

04.09.2019 представниками: Головного управління держпраці України у Луганській області, КП «Муніципальний сервіс», ТОВ «Спецсервіс АДС»-підприємством здійснюючим технічне обслуговування ліфтів будинків, які занходяться в управлінні КП «Муніципальний сервіс»  проведено нараду з питань безпечної експлуатації та технічного обслуговування ліфтів будинків, які знаходяться в управлінні КП «МС». Головний державний інспектор відділу державного нагляду в будівництві за об’єктами котнагляду та підйомними спорудами Кліменов О. В. ознайомив присутніх з вимогами безпечної експлуатації ліфтів. Кононенко К. М. головний державний інспектор відділу Державного нагляду в енергетиці, металургії та у машинобудуванні ознайомив присутніх з організацією безпечної експлуатації ліфтів при проведенні ремонтних робіт.

Заступник директора КП «Муніипальний сервіс» Моісеєв С. П. ознайомив присутніх з планами підприємства відносно утримання ліфтів.

Представники ТОВ «Спецсервіс» АДС інформували присутніх про технічний стан ліфтів.

Незважаючи на те що до ціни на управління входить тільки технічне обслуговування ліфтів підприємство находить можливість проводити ремонтні роботи ліфтів.  Також підприємство здійснює прибирання ліфтів, ремонт ліфтових кабін.

 

Приклад: фото ремонт ліфтової кабіни 3 підїзду по пр.. Московському, буд.26.

За січень –серпень 2019р, проплати населення за послугу з управління складають 60% від нарахованої суми. У першу чергу підприємством отримані кошти від співвласників будинків обладнаних ліфтами, направляються на проведення технічного обслуговування ліфтів, їх живлення, оплату за спожиту співвласниками будинків електроенергію місць загального користування. 

Також, нагадуємо на підприємстві цілодобово працює диспетчерська служба до якої, шановні мешканці, ви зможете звернутися  за номером тел.0992945541 при виникненні аварійної ситуації у ліфтах внутрішньобудинкових системах водопостачання водовідведення, електропостачання.